Home / Administratie / Covid-19. Razie Poliție – Armată – Jandarmerie la Târgu-Mureș!

Covid-19. Razie Poliție – Armată – Jandarmerie la Târgu-Mureș!

La acest moment, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, alături de jandarmi, poliţişti locali și militari desfășoară o acțiune pe raza municipiului Târgu Mureș, pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă.

”Au fost constituite mai multe dispozitive de ordine și siguranță publică şi puncte de verificare, iar forțele de ordine acționează pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităților fiind prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, totodată combaterea criminalităţii sub toate formele ei. Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Recomandăm tuturor, să se informeze doar din surse oficiale. Reamintim totodată faptul că, începând cu data de 03 aprilie a.c., valoarea amenzilor ce pot fi aplicate de autorităţi a crescut, cuantumul fiind cuprins între 2.000 şi 20.000 de lei pentru persoane fizice, respectiv 10.000 şi 70.000 de lei, în cazul persoanelor juridice”, a transmis IPJ Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

În plus, au fost introduse și sancțiuni complementare pentru cei care nu respectă prevederile legale, respectiv:
-confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenție;
-interzicerea accesului la respectivele bunuri, prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;
-suspendarea temporară a activității;
-desființarea unor lucrări;
-refacerea unor amenajări.
”Măsurile complementare de sancțiune vor fi aplicate în funcție de natura și gravitatea faptei. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Csősz Andrea-Gabriella: ,,Perseverența reprezintă cheia succesului”

Csősz Andrea-Gabriella este absolventă a clasei a VIII-a D din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dr. Bernády …