Home / Administratie / Prefectul Mara Togănel explică motivul suspendării din funcție a managerului Spitalului Clinic Județean Mureș

Prefectul Mara Togănel explică motivul suspendării din funcție a managerului Spitalului Clinic Județean Mureș

Distribuie

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a emis joi, 2 aprilie, Ordinul de Prefect nr. 113 din 2 aprilie 2020, prin care dr. Ovidiu Gîrbovan este suspendat din funcția de manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, pe perioada stării de urgență, ”pentru îndeplinirea defectuoasă a obligațiilor de serviciu”.

Potrivit Biroului de presă al Instituției Prefectului – Județeul Mureș, prin Ordinul de Prefect nr. 114 din 2 aprilie 2020 a fost numit în funcția de manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, pe perioada stării de urgență, dr. Porav-Hodade Daniel, medic urolog în cadrul Clinicii de Urologie a SCJ Mureș.

“Pentru a răspunde eficient și rapid în lupta cu Covid-19, dar și pentru a fi cât mai pregătiți pentru perioada imediat următoare, este nevoie de oameni care să înțeleagă gravitatea situației și care să fie în permanență cu gândul la sănătatea mureșenilor. Având în vedere întârzierile și tergiversările amenajării spațiilor destinate tratamentului bolnavilor infectați, lipsa gestionării repartiției cadrelor medicale și absența măsurilor de asigurare a echipamentelor și materialelor de protecție a cadrelor medicale, am luat decizia suspendării din funcție a domnului doctor Gîrbovan pe perioada stării de urgență”, a declarat Mara Togănel, prefectul județului Mureș, care a mai făcut precizarea importantă că dr. Ovidiu Gîrbovan nu e fost demis, ci suspendat din funcție pe perioada stării de urgență.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

3 comentarii

  1. Aha, deci doamna prefect când a văzut că a dat cu bota în ditamai băltoaca, și este apostrofată de oameni care cunosc legislația mai bine ca ea, încearcă să dreagă busuiocul… Nu l-a demis, doar l-a suspendat… Da…

  2. Sa ne Spune-ți doamna ,peste doua luni ,ce a făcut in plus cel nou.
    Țin sa va spun ca nu am auzit de niciunul dintre ei.

  3. bravo! respect, doamna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.