Home / Business / Mamprenoarele răspândesc culoare și oferte de sărbătoare

Mamprenoarele răspândesc culoare și oferte de sărbătoare

Distribuie

Petrecem zile de primăvară, adormite în iarnă. Suntem cu toții acaparați într-un contex blurat al realității atât de bine cunoscute. Simțim cum un curs firesc al vieții este acum schimbat, iar destinația devine ușor nesigură. Însă, în acest context, capacitatea individuală de transformare se manifestă printr-o deschidere profundă față de unelte și resurse noi. Suntem, acum mai mult ca niciodată, deschiși spre noi orizonturi. Ne transformăm și ne organizăm astfel încât să ne menținem puternici pe piață. Facem asta cu pasiune și devotament pentru ceea ce suntem.

Noi – Mamprenoarele din Târgu-Mureș rămânem active și puternice pentru voi, clienții noștri, și venim în sprijinul vostru cu următoarele facilități:

Larisa Pop: La www.earome.ro, surprizele plăcute sunt o constantă. Livrăm prin curier în condiții de siguranță și în regim normal. În luna aprilie, oferim cadou în fiecare colet câte o mască de faţă.

Constantina Huruba: Magazinul Melania oferă 10% reducere la fiecare comandă cu programare telefonică (0742-825.282) și ridicare din magazin.

Ivona Velicu – www.facebook.com/ivonamagiccolors: Ofer 20% reducere primilor cinci clienţi. Programarea se poate face oricând. Serviciile vor fi prestate după reluarea activităților.

Anca Coco – www.facebook.com/HopesandDreams.ro/: Ofer 10% reducere pentru fiecare pachet achiziţionat în această perioadă. Ședințele foto vor avea loc după reluarea activităților.

Monica Hancu – Agenția de Turism Mondotours: Avem soluţii pentru vacanţele tale – anulare gratuită, prelungirea EarlyBooking etc. Haide să afli mai multe!

Daniela Suhanea: Folosește codul ”extra20” pe www.proclick.eu/academy/ și primești 20 lei reducere la orice curs achiziţionat.

Alexandra Olteanwww.facebook.com/modaTapetTarguMures: Atenția noastră, a tuturor, e acum orientată spre ACASĂ. Oferim între 10-20 % discount pentru toate comenzile online.

Anamaria Marocico – anamariamarocico.com: Pentru cei ce vor să învețe strategii concrete pentru a depăși cu succes obstacolele din business sau carieră, oferim 20% reducere la pachete de coaching personalizate.

Tania Pușcarău –www.tanna.ro: #tustaiacasa, noi îţi livrăm geanta perfectă pentru reîntoarcerea la birou!

Iancuța Avram Mariș: Cumpără un steag cu mesajul “Susținem medicii din România”, iar Steaguri.COM va dona 50% din preț spitatelor din țară. PerdeleCopii.RO oferă 25% discount la perdele imprimate conform dorinței tale.

Kelemen Kinga – www. abcdeutsch.ro: Oferim reducere de 15% la cursurile online de limbi străine. În plus, fiecare cursant primeşte CADOU trei ore individuale.

Monica Grama – www.facebook.com/rainbow.centrulimbistraine: Oferim o lună gratuită de cursuri online de limba engleză, cu dovada din partea cursantului că a donat 2 euro la 8826.

Adela Pinteawww.facebook.com/Atelier-Amnesia: Livrăm prin curier o gamă largă de aranjamente florale şi decoraţiuni pascale, precum și kituri DIY pentru părinţi și copii.

Zita Fazakas – www.food-detective.ro: Oferim o reducere de 30 lei la testul rapid pentru determinarea intoleranței alimentare, ușor de utilizat acasă. Livrăm prin curier.

Kinga Bernadett Badeanca: BDK Cătină BIO mulțumește tuturor clienților și vă așteaptă cu brațele deschise începând cu luna august.

Mamprenoarele vă așteaptă on-line!

Sărbători minunate, cu sănătate și zile însorite!

Codruța GREU

Content Writer – Word’s Affair

Membră a comunității Mamprenoare Târgu-Mureș

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.