Anunț important făcut de noul manager al Spitalului Clinic Județean Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2346 Vizualizări

Anunț important făcut de noul manager al Spitalului Clinic Județean Mureș!

Noul manager al Spitalului Clinic Județean Mureș pe perioada stării de urgență, dr. Daniel Porav-Hodade, a remis marți, 7 aprilie, un comunicat de presă al cărui conținut îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Pentru informarea cât mai corectă a mass mediei și opiniei publice, compartimentul relații cu publicul al Spitalului Clinic Județean Mureș vă transmite următoarele informații:

Începând  cu data de 06.04.2020, aparatul Real Time PCR achiziționat de către Asociația pentru Spitalul Clinic Județean Mureș este funcțional.

Acest aparat a fost pus în funcțiune la CCAMF din cadrul Universității de Medicină, Farmacie Stiințe și Tehnologie „George Emil Palade” din Tîrgu Mureș. În acest mod, capacitatea de testare pentru SARS Covid-19 din acest județ s-a dublat.

În acest moment, cele două aparate asigură necesarul pentru testarea probelor recoltate de la pacienți cu suspiciune sau confirmați SARS Covid-19.

Pe această cale Spitalul Clinic Județean Mureș  mulțumește Universității de Medicină, Farmacie Stiințe și Tehnologie „George Emil Palade” din Tîrgu Mureș  pentru implicarea și ajutorul deosebit acordat.

În acest moment în toate clinicile Spitalului Clinic Județean Mureș s-au format stocuri de materiale de protecție necesare cadrelor medicale. Acestea sunt actualizate și reaprovizionate zilnic, în funcție de nevoile fiecărei secții și compartiment.

S-au instalat corturi de triaj pentru personal medical și pacienți la intrarea în clădirile în care cadrele medicale își desfășoară activitatea.

Le mulțumim pe această cale tuturor colegilor de la Spitalul Clinic Județean Mureș, care sunt implicați în această luptă cu SARS Covid-19.

Cu ocazia Zilei Mondială a Sănătății dorim să adresăm tuturor cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș gândurile noastre bune și prețuirea pentru tot ceea ce fac.

Vrem să vă asigurăm că pentru noi siguranța dumneavoastră este o prioritate.

RESPECT – MUREȘ – MEDICAL.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE