Generalul Dorin Oltean, în echipa anti Covid-19 a Prefecturii Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 685 Vizualizări

Generalul Dorin Oltean, în echipa anti Covid-19 a Prefecturii Mureș!

La invitația prefectului județului Mureș, Mara Togănel, începând de marți, 7 aprilie, generalul de brigadă (în rezervă) Dorin Oltean, fost inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, s-a alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș.

“Este o perioadă în care munca în echipă contribuie decisiv la succesul misiunii de limitare a răspândirii infecției cu Coronavirus. Invitația doamnei prefect mă responsabilizează, iar alături de această echipă, împreună cu domnul doctor Cristian Boeriu, vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a gestiona cât mai eficient perioada grea prin care trecem”, a declarat generalul de brigadă (r) Dorin Oltean, de numele căruia se leagă 34 de ani de experiență în situații de urgență și mii de misiuni de salvare a vieților omenești.

Generalul de brigadă (r) Dorin Oltean va îndeplini funcția de consilier în domeniul coordonării integrate a instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională al prefectului, poziția sa în cadrul Instituției Prefectului-Județul Mureș fiind neremunerată.

“În vremuri grele, este important să ne unim forțele cu oameni care au o experiență bogată în cariera profesională pentru a ne asigura că facem tot ce e posibil în scopul protejării sănătății mureșenilor. Îi mulțumesc domnului general pentru răspunsul afirmativ dat invitației mele și cred că va completa foarte bine echipa care, în acest moment, este la datorie în lupta cu un dușman nevăzut și extrem de agresiv. Am încredere că împreună vom reuși să depășim această perioadă”, a declarat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE