Home / Administratie / FOTO: Dozatoare cu dezinfectanți în blocurile din Luduș

FOTO: Dozatoare cu dezinfectanți în blocurile din Luduș

Distribuie

Pentru stoparea și prevenirea infectării oamenilor cu coronavirusul, Primăria orașului Luduș a luat măsura montării unor dozatoare, dispozitive care eliberează o soluție dezinfectantă pentru mâini. Angajații Direcției „Drumuri, Intervenții, Transport, Zone Verzi” din cadrul Primăriei orașului au finalizat montarea dispozitivelor la intrarea în blocuri.

S-au folosit un număr de 192 de dozatoare montate în cele mai potrivite locuri, atât din punct de vedere al siguranței, cât și al eficacității, în interiorul celor 192 de scări de bloc. Soluția dezinfectantă utilizată necesară a fost procurată de Primăria orașului care va asigura și în continuare soluția necesară.

Inconvenientul acestor dispozitive este că rezervorul este de capacitate mică și soluția se epuizează rapid. Ca să asiguri toate cele 192 de scări de bloc cu soluția necesară este nevoie de un volum mare de muncă, foarte greu de asigurat cu puținii lucrători de la DITZV și de la Poliția Locală care au încă și alte multe sarcini de îndeplinit. O rezolvare ar fi ca Asociațiile de Proprietari să se implice în asigurarea necesarului de soluție dezinfectantă.

Ar fi spre binele locatarilor și a tuturor cetățenilor din oraș.

Ioan A. BORGOVAN

 

De asemenea, verificati

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș în primele trei luni din 2024

Distribuie Peste 2.400 de misiuni îndeplinite, 18 infracțiuni, 374 de contravenţii constatate, sunt rezultatele misiunilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.