Școlile din Ibănești, mai bogate cu 300 de volume în valoare de 8.500 de lei Ibanesti
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Școlile din Ibănești, mai bogate cu 300 de volume în valoare de 8.500 de lei

Școlile din Ibănești s-au îmbogățit cu aproximativ 300 de volume, obținute prin participarea de succes la cea de a doua ediție a campaniei naționale Kinder – Felii de lapte cu file de poveste 2 , după cum informează site-ul Primăriei Ibănești (www.ibănesti.ro).

Bibliotecile școlare s-au îmbogățit cu numeroase titluri noi, actuale, îndrăgite de copiii din lumea întreagă, care acoperă o paletă largă de domenii și preferințe. Piramide, Orașe dispărute, China Antică, Hobbitul, Charlie și fabrica de ciocolată, seriile Jurnalul unui puști, Jurnalului unei puștoaice, Vânătorii de comori, Portalul Magic, Supraviețuitorii, Harry Potter, Cronicile din Narnia, Enciclopedia zmeilor, cărți de științe (Miracolul electricității, George și Big Bangul), Multimedia și lumile virtuale , sunt doar câteva dintre noile cărți din bibliotecile școlare din Ibănești care îi invită pe elevi să evadeze în lumea lecturii și a descoperirii.

„Ne-am orientat spre titluri noi, captivante, care să trezească interesul elevilor pentru lectură și să îi țină aproape de bibliotecă”, arată Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești.

Potrivit Primăriei Ibănești, la concurs s-au înscris unități școlare din întreaga țară, câștigătorii fiind desemnați prin sistemul de vot. Școala din Ibănești a obținut un număr mare de voturi și s-a numărat printre primii zece clasați la categoria ”Unități școlare din mediul rural”, câștigând astfel un fond de carte în valoare de aprox. 8.500 de lei, format din cărți noi, alese de cadrele didactice din comună.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE