Home / Sanatate / Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș, reacție după protestul ambulanțierilor

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș, reacție după protestul ambulanțierilor

Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean Mureș a remis vineri, 10 aprilie, următorul comunicat de presă:

”În cursul zilei de ieri, 9 aprilie, a fost înregistrat un timp de așteptare crescut la internarea bolnavilor în Spitalul Clinic Județean Mureș, clădirea situată pe strada Gheorghe Marinescu nr. 1, fapt care a dus la nemulțumirea mai multor angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Mureș. Întârzierea în procesul de internare a fost provocată de necesitatea întocmirii documentelor necesare pentru această procedură și numărul crescut de bolnavi.

Pentru a elimina o parte din aceste disfuncționalități, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, Dr. Daniel Porav-Hodade a stabilit o procedură de formare a echipelor de medici care vor asigura internările, astfel încât toate normele medicale să fie respectate, iar timpii de așteptare să scadă.

“În numele echipei SCJ Mureș, le cerem scuze bolnavilor și colegilor noștri de la Serviciul de Ambulanță Județean Mureș. Ieri am făcut primul pas pentru o eficientizare a procedurii de internare, iar eforturile de scurtare a timpilor de așteptare vor continua și în următoarea perioadă. Suntem însă în fața unei boli a cărei abordare este total diferită  față de tot ceea ce am întâlnit până acum. Doresc să asigur cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș de respectul și întreaga mea susținere. Sunt convins că împreună vom reuși să optimizăm tot ceea ce înseamnă timpii petrecuți pentru efectuarea formelor de internare a pacienților și vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă dificilă,  a spus managerul Spitalului Clinic Județean Mureș.”

(Redacția)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ANGAJĂRI din sursă externă la Poliția Mureș!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs 27 de posturi de agenți și ofițeri …