LA DATORIE. 650 de echipe E.ON, gata de intervenție! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

LA DATORIE. 650 de echipe E.ON, gata de intervenție!

650 de echipe din cadrul Grupului E.ON sunt pregătite să intervină în caz de nevoie. Potrivit unui anunț făcut pe pagina de Facebook a companiei, echipele E.ON asigură clienților continuitate la alimentarea cu electricitate și gaz.

”Sunt #EroiiNoștri, colegii din companiile E.ON, care fac zi de zi eforturi pentru ca tu să poți să gătești, să te uiți la televizor, să ai apă caldă, să ai lumină pentru a citi cartea preferată și așa mai departe. Indiferent de oră, de vremea de afară, ei sunt la datorie.

Unii sunt nevoiți să stea departe de familii, cu săptămânile, pentru ca tu să ai în continuare electricitate și gaz. Iar alții și-au transformat sufrageriile în call-center pentru a încerca să răspundă la solicitările tale. Avem 650 de echipe gata să intervină imediat, acolo unde este nevoie. Alături de medici, personalul medical, polițiști, jandarmi și militari, oamenii de la E.ON sunt și ei în linia întâi. Iar în următoarele zile vei afla poveștile lor”, au transmis reprezentanții Grupului E.ON.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE