Home / Administratie / AMENZI RECORD în Mureș pentru nerespectarea măsurilor anti Covid-19!

AMENZI RECORD în Mureș pentru nerespectarea măsurilor anti Covid-19!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 11 aprilie, prin intermediul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore mai mult de 430 de polițiști au desfășurat peste 500 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

”În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, au fost aplicate 276 de sancțiuni, în valoare de peste 987.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Totodată, o persoană a fost mutată din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată, ca urmare a nerespectării prevederilor legale incidente”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, în perioada de referință, ”au fost verificate peste 575 de persoane” cu privire la respectarea măsurilor de izolare/ carantină, în peste 125 de locații.

”De asemenea, 138 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență. Au fost controlate în trafic peste 1.790 de autovehicule și legitimate peste 2.820 de persoane”, se mai menționează în comunicat.

De la instituirea stării de urgență și până ieri, cele mai multe amenzi aplicate în decursul unei zile în județul Mureș a fost raportată în data de 6 aprilie, respectiv suma de 797.000 de lei.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dacă vom face schimbarea, răul existent acum va fi mai mic

De când am acceptat să candidez, să intru în politică, pot spune cu mâna pe …