Bugetul SC Administrativ Serv Luduș, aprobat Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Bugetul SC Administrativ Serv Luduș, aprobat

Pentru Consiliul Local Luduș, ec. Adriana Simona Radu a întocmit o notă privind fundamentarea proiectului de Buget de Venituri și Cheltuieli al SC Administrativ Serv Luduș SRL pentru anul anul 2020 în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unitățile administrativ-teritoriale sunt acționari unici ori majoritari sau dețin direct ori indirect o participație majoritară, cu modificările și completările ulterioare, aduse de Ordonanța nr. 11/2016 și Legea nr. 154/2016.

În principal, Consiliul de Administrație estimează că veniturile totale realizate în anul 2020 vor fi în sumă de 2648 mii lei, o creștere de 144% față de 2019, acestă creștere se explică prin începerea activității de transport public de persoane. La estimarea veniturilor au fost luate în calcul veniturile obținute în anul precedent la serviciul de salubritate precum și o estimare a veniturilor din serviciul de transport public de persoane. Cheltuielile totale estimate pentru anul 2020 sunt în suma de 2623 mii lei, realizând o creștere de 143% față de 2019. Ca și la creșterea veniturilor, aceasta se datorează începerii activității de transport public de persoane, cheltuielile fiind defalcate astefel: Cheltuieli de exploatare – 2618 mii lei, o creștere de 142% față de 2019; Cheltuieli financiare în sumă de 5 mii lei reprezentând dobânda bancară aferentă liniei de credit aprobată (în cazul în care este utilizată).

Sursele de finanțarea investițiilor pentru anul 2020 în sumă de 307 mii lei sunt reprezentate din surse proprii, 272 mii lei ratele aferente investițiilor aprobate în 2019 pentru cele 6 autobuze, precum și 35 mii lei investiție nouă pentru sistemul de monitorizare a autobuzelor – șase bucăți.

Raportul de specialitate al administratorului public Marius Dudilă și Referatul de aprobare al primarului Cristian Moldovan s-au materializat în proiectul de hotărâre al Consiliului Local Luduș prin care aleșii locali au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 și Bilanțul contabil pe anul 2019 al Administrativ Serv Luduș SRL.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE