Home / Sanatate / Prefectul de Mureș precizează: pacienții Covid-19 nu sunt discriminați!

Prefectul de Mureș precizează: pacienții Covid-19 nu sunt discriminați!

Distribuie

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 11 aprilie, prin intermediul unui comunicat, că în urma unor sesizări care circulă în mediul online referitoare la tratamentul aplicat unor bolnavi infectați cu Covid-19, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a luat legătura cu managerii Spitalului Clinic Județean Mureș și Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

”Ca urmare a discuțiilor, dăm următoarele asigurări: în județul Mureș, bolnavii nu se tratează în funcție de etnie, religie, sex sau orice alt criteriu. În județul Mureș, toți pacienții au parte de tratament medical conform legii și de empatia personalului medical. Vă asigurăm că toate autoritățile implicate sunt zilnic la datorie și facem tot ceea ce se poate pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă”, se precizează în comunicat.

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.