IMPORTANT! Recoltări pentru teste Covid-19 la un centru medical din Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2671 Vizualizări

IMPORTANT! Recoltări pentru teste Covid-19 la un centru medical din Mureș!

Începând de marți, 14 aprilie, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul medical ”Galenus” din Târgu-Mureș se fac recoltări pentru identificarea Covid-19.

Potrivit directorului de dezvoltare medicală al Centrului medical ”Galenus”, dr. Lucian Neagoș, testărrile se fac în condițiile existenței unui circuit separat ”securizat epidemiologic”, cu ”personal dedicat” și cu ”materiale sanitare din plin .”

”Recoltăm pentru nCov IgG/IgM – test rapid Covid-19 la preț de 130 lei, rezultat în 48 de ore pe e-mail de la executant din București – Borrelia Centrum și Anti SARS-CoV-2 Elisa IgA, preț 180 de lei, rezultat în 72 de ore, pe e-mail – Anti SARS-CoV-2 Elisa IgG, preț 170 de lei, rezultat la 72 ore, pe e-mail. Programări pentru recoltare la 0365-915, număr dedicat ”Galenus”. Pe această cale vă comunicăm faptul că a început o colaborare cu centrul ultraspecializat de analiză medicale Borrelia Centrum și veți avea suport în efectuarea de analize pentru Borrelia, Anaplasma, Ehrlichia, Bartonella, Coxiella, Francisella, Rickettsia, Echo, Mycoplasma, Zika, Cito… Vă vom prezenta lista completă cu toate tipurile de determinări întru folosul diagnosticului”, a scris, pe pagina sa de Facebook, dr. Lucian Neagoș.

Centrul medical ”Galenus” se află pe strada Gheorghe Doja nr. 19-21 din Târgu-Mureș, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0365 915 sau la adresa web Https://galenus.ro/testare-covid-19 .

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE