AMENZI. Sute de mureșeni au ignorat, din nou, interdicțiile! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6294 Vizualizări

AMENZI. Sute de mureșeni au ignorat, din nou, interdicțiile!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a precizat luni, 13 aprilie, prin intermediul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore forţele de ordine au acţionat integrat pe raza județului Mureș, în echipaje mixte, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

”Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfășurate peste 345 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19. Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.655 de persoane, iar 129 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Totodată, au fost verificate peste 445 de locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică. Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 251 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 610.000 de lei. Au fost controlate în trafic peste 2.135 de autovehicule și legitimate peste 3.525 de persoane”, se menționează în comunicat.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE