Home / Administratie / Sprijin pentru producătorii locali din comuna Ibănești

Sprijin pentru producătorii locali din comuna Ibănești

În ședința de vineri, 10 aprilie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență (C.L.S.U.) al comunei Ibănești, s-a decis acordarea unui sprijin producătorilor locali . Potrivit Primăriei Ibănești (www.ibanesti.ro), producătorii locali, posesori de certificate de producători, vor primi adeverințe de la primărie pentru a-și putea comercializa produsele în mai multe puncte ale comunei, care urmează să fie anunțate (de exemplu: centru, Podul Runcului, Isticeu), iar proprietarului pieței de la podul Hodacului, pentru reluarea activității, i se va pune în vedere obligativitatea obținerii avizelor necesare pentru a funcționa ca piață agroalimentară – destinată strict celor care au certificate de producători.

„Venim în sprijinul producătorilor locali, fapt pentru care,  pe site-ul Primăriei Ibănești (www.ibanesti.ro) am creat o secțiune special dedicată producătorilor locali – „Cumpărați de la producători locali” :  https://tinyurl.com/ujp3sz3. Pagina cuprinde producători locali, oferta acestora, prețuri, modalități de contact, informațiile fiind în permanență actualizate. Lista este și va rămâne deschisă, iar producătorii locali care doresc să apară la „Cumpărați de la producători locali” sunt invitați să ne scrie la adresa de email producatori.ibanesti@gmail.com sau să trimită mesaj privat pe pagina oficială de Facebook a Comunei Ibănești”, a precizat primarul Dan Vasile Dumitru, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență (C.L.S.U.)  Ibănești

Citeste si:  Campanie de sprijin pentru Vasile Fina din Jabenița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Burse școlare aprobate pentru elevii din Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 27 ianuarie, cu prilejul unei ședințe …