FOTO: Echipa RoboPapiu, alături de personalul medical din ”linia întâi” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 671 Vizualizări

FOTO: Echipa RoboPapiu, alături de personalul medical din ”linia întâi”

Cuvântul ce descrie zilele acestea RoboPapiu este „SOLIDARITATE”… Vazand situatia actuala din spitalele muresene si problemele prin care trece personalul medical am decis sa dam o mana de ajutor. Desi au mai primit ajutor din partea comunitatii, echipamentele de protectie nu sunt niciodata prea multe.

Echipa noastra își propune sa confecționeze cat mai multe viziere pe care sa le distribuie gratuit salvatorilor nostri din spitalele locale, celor care au nevoie de aparare împotriva Covid-19.

Izolarea impusa de reglementările in vigoare ne împiedica sa ne desfășuram munca in condiții obișnuite dar ne-am mobilizat pentru a-i sprijinii pe cei din „linia întâi”. Împreuna, toti membrii echipei am cumparat materialele necesare, iar imprimanta 3D a colegului nostru Sâmpălean Sorin a început sa lucreze.

Hegyi Iulia asamblează apoi fiecare viziera in parte, ca stocurile sa fie direcționate mai intai către Clinica de Boli Infectioase nr. II din Targu-Mures. Vizierele donate vor intra de marți in folosinta. Continuam productia pentru a ajuta si alte sectii ale spitalelor din orasul nostru.

Alexandra POP

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE