FOTO: Tuneluri dezinfectante noi în patru unități medicale din Târgu-Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

FOTO: Tuneluri dezinfectante noi în patru unități medicale din Târgu-Mureș!

Carmen Ionescu, administrator al grupului de pe Facebook intitulat ”Impreuna pentru Personalul Medical din Targu Mures” a anunțat vineri, 10 aprilie, că patru tuneluri dezinfectante pentru personalul medical au fost montate în patru locații diferite din Târgu-Mureș.

”Oameni frumoși din Târgu Mureș azi am reușit alături de voi să daruim iubire. În aceasta zi am trăit emoții puternice în locurile în care am fost împreună cu dumneavoastra, am fost așteptați cu lacrimi în ochi și primiți cum nu se poate mai bine. Azi am reușit montarea a 4 tuneluri dezinfectant pentru personalul medical din Târgu Mureș:

Primul tunel a fost montat la Spitalul de Boli Infecțioase I ,achitat in totalitate de Asociație.

Al doilea tunel a fost montat la Spitalul Ginecologie II ,achitat in totalitate de Asociație. Daniel Pașcanu vă mulțumim pentru primire.

Al treilea tunel a fost montat la Spitalul Clinic Județean Mureș, într-un parteneriat cu personalul medical care a adunat 2000 ron pentru plata integrală a acestui tunel.

Tunelul dezinfectant nr. 4 a fost cumpărat de Statia de Hemodializa din SCJUMS, pentru acest tunel ne-am bucurat împreună că, am reușit să ajutăm la transportarea și montarea lui în secție. Mesajul transmis de pe această stație este: Le dorim și ne dorim sănătate!

Vă voi atașa poze pentru fiecare secție în parte, dar țin sa mentionez ca le-am dat in folosință în spațiile cerute de personalul medical pentru a nu intra pe zonele roșii implementate pentru un circuit fără risc atât pentru noi si personalul medical cât și pentru pacienți.

Un singur lucru mai doresc să adaug la această postare, pentru toti cei care mai doriți să ne susțineti în acest proiect puteti să donati in conturile Asociației Adventure Life:

RO62BTRLRONCRT0417555702 (RON)

RO12BTRLEURCRT0417555702(EUR)

„Împreună pentru personalul medical din Tg Mures”.

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE