Home / Business / Târgu-Mureș: Comercianții care nu sunt producători, scoși din piețe!

Târgu-Mureș: Comercianții care nu sunt producători, scoși din piețe!

Distribuie

Având în vedere prevederile articolului 3, alineatul 1, din Ordonanța Militară nr. 8/9 aprilie 2020., conducerea Primăriei municipiului Târgu-Mureș aduce la cunoștința opiniei publice faptul că piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență, strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.
”Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin adresa numărul 207.149/10 aprilie 2020, precizează următoarele: accesul în piețele agroalimentare din România, este permis producătorilor agricoli, persoane fizice pe baza atestatelor de producător și a Carnetelor de comercializare; este permis accesul în piețele agroalimentare din România și a celorlalte categorii de producători agricoli care își desfășoară activitatea economică în sectorul agricol în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.44/2008 aprobată cu modificări și completări prin Legea 182/2016 pentru obținerea unor produse agricole care sunt destinate vânzării pe piață și a Legii 31/1990 privind societățile comerciale; este interzisă comercializarea de legume și fructe în piețele agroalimentare de către agenții economici (P.F.A. și societăți comerciale) care nu au și calitatea de producător. Aceste prevederi se aplică începând cu data de 15 aprilie 2020”, se precizează în comunicat.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.