Programul de luat Sfintele Paști pentru credincioșii din Aluniș și Vălenii de Mureș Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Programul de luat Sfintele Paști pentru credincioșii din Aluniș și Vălenii de Mureș

Credincioșii ortodocși din Aluniș și Vălenii de Mureș sunt așteptați să-și ridice Sfintele Paști în zilele de vineri și sâmbătă, cu respectarea măsurile de prevenție împotriva răspândirii Coronavirusului, conform postării părintelui Eugen Doroftei pe pagina sa de Facebook.

„Iubiți credincioși ai Parohiei Ortodoxe Aluniș și Vălenii de Mureș, sunteți așteptați vineri și sâmbătă la sfintele biserici pentru a lua Sfintele Paști, având mască și mănuși și declarația bifata la punctul 2 cum că vă deplasați să ridicați Darul Pascal.Vă rugăm să veniți cei din Aluniș sâmbătă între orele 07-17.
Iar cei din Vălenii de Mureș vineri intre orele 07-17. Vă rog să respectați intervalul orar!!! Vă rugăm să respectați distanta marcată în locul special amenajat în curtea bisericii! Vă așteptăm cu drag!
Vă doresc sărbători cu mult har și binecuvântare de la Dumnezeu, chiar dacă nu vom fi împreună, eu vă pomenesc în rugăciune și o să slujesc ca și cum ați fi de față! Hristos a înviat!”, a fost mesajul părintelui Eugen Doroftei  din cadrul Parohiei Aluniș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE