Beniamin Pădurean: „Siguranţa locuitorilor din Valea Largă mereu pe primul loc” Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1177 Vizualizări

Beniamin Pădurean: „Siguranţa locuitorilor din Valea Largă mereu pe primul loc”

Autorităţile locale din comuna Valea Largă au reacţionat proactiv pentru a asigura siguranţa cetăţenilor de pe raza comunei în această perioadă grea. „Dorim să protejăm cetăţenii de pe raza comunei noastre de pericolul îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Dacă situaţia o va cere, o să achiziționăm măști care vor fi puse la dispoziția cetățenilor comunei Valea Largă și ulterior va fi adoptată o hotărâre a comitetului local pentru situaţii de urgenta din comună cu privire la obligativitate purtării măștilor de protecție.”, a declarat Beniamin Pădurean, primarul comunei Valea Largă.

Administraţia locală a încheiat rapid o achiziţie de servicii de dezinfecţie pentru a proteja şi mai mult sănătatea locuitorilor. „Am luat măsuri pentru dezinfectarea instituţiile din comună: sediul primăriei, dispensarul uman, cel veterinar  şi a operatorilor economici de pe raza comunei, locurile cele mai circulate în aceste momente. Ne dorim să diminuăm cât mai mult şansele de îmbolnăvire a populaţiei cu noul virus”, a mai adăugat Beniamin Pădurean.

Au existat până în acest moment un număr de 6 familii aflate în izolare la domiciliul cărora le-au fost asigurate pe durata de 14 zile a alimentele necesare. Persoanelor vârstnice, care nu au aparţinători, li s-a pus la dispoziţie un număr de telefon la care pot solicita ajutor din partea autorităţilor. Persoanelor peste 65 de ani li s-au facilitat accesul la magazinele alimentare pentru a îşi face cumpărăturile în siguranţă.

„Pentru persoanele vulnerabile la virus, mai ales cele peste 65 de ani cu probleme de sănătate, s-au luat măsuri să le reducem la maxim nevoile de deplasări mai ales pentru asigurarea alimentelor de bază. ”, a declarat primarul comunei Beniamin Pădurean.

Autorităţile locale ţin legătura cu cele judeţene şi naţionale care au atribuţii în domeniul sănătăţii şi siguranţei publice pentru a se respecta deciziile şi măsurile luate.

Mesaj de speranţă pentru perioada Sfintelor Sărbători.

“Dragi locuitori ai comunei Vale Largă şi a judeţului Mureş.  Deşi traversăm o perioadă grea, trebuie să dăm dovadă de unitate în aceste clipe dificile şi ai ales de respect unul faţă de celălalt. Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului  v-a fi diferită față de alți ani și de aceea  trebuie să avem grijă de noi, să ne rugăm acasă, să răspândim speranța și credința că împreună vom reuși. Hristos a înviat!”

Primarul comunei Valea Largă Beniamin Pădurean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE