Investiție de peste 7 milioane de lei, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2320 Vizualizări

Investiție de peste 7 milioane de lei, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș!

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș a demarat, în data de 7 aprilie 2020, o licitație pentru execuția lucrărilor de modernizare a căminului cultural din localitatea Sângeorgiu de Mureș, în cadrul proiectului ”Modernizarea, dotarea și extinderea Căminului cultural din comuna Sângeorgiu de Mureș”, informează www.licitatia.ro.

Proiect finanțat prin PNDR

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a licitației este de 7.169.146 de lei, fără TVA, proiectul este finanțat prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală – Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, amplasamentul propus se află pe strada Tofalău nr. 27 din Sângeorgiu de Mureș, durata contractului va fi de 24 de luni, iar ofertele pot fi depuse până la data de 29 aprilie 2020.

”Clădirea existentă are regim de înălțime parter plus un etaj, iar beneficiarul dorește să extindă clădirea prin realizarea unui subsol parțial și o zonă administrativă. Funcțiunea clădirii se va păstra”, se precizează în memoriul tehnic, document întocmit de SC Multinvest SRL.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE