Home / Business / S-a lansat platforma produsdeludus.ro!

S-a lansat platforma produsdeludus.ro!

Distribuie

Primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, a anunțat sâmbătă, 18 aprilie, pe pagina sa de Facebook, lansarea platformei www.produsdeludus.ro.

”Pentru a veni în sprijinul producătorilor locali lansăm astăzi platforma: www.produsdeludus.ro

Lansarea acestei platforme este însoțită și de un îndemn pe care îl adresez tuturor: haideți să susținem producătorii și să cumpărăm local.

Produs de Luduș este platforma online oferită în mod gratuit tuturor producătorilor locali și restaurantelor din orașul Luduș și localitățile limitrofe. Această platformă dorește să faciliteze contactul dintre client și producătorii locali sau dintre client și restaurantele care livrează mâncare la domiciliu, fără intervenția unei terțe persoane în procesul de vânzare-cumpărare.

Deși Produs de Luduș nu este un magazin online, acesta conține toate detaliile producătorilor, date de contact, date cu privire la produsele comercializate, făcând astfel facil accesul cumpărătorilor la consumul produselor locale.

Producătorii locali și restaurantele din oraș care doresc să își promoveze produsele online trebuie doar să intre pe pagină, la secțiunea adaugă, să urmeze toți pașii și să ofere cât mai multe detalii legate de produse și date de contact. Să oferiți o atenție deosebită atunci când selectați tipul produsului deoarece clienții vor putea căuta pe site în funcție de categoria dorită (ex. fructe, legume, carne etc). Vă recomand, de asemenea, să încărcați cât mai multe poze cu produsele.

Clienții vor putea accesa site-ul pe două secțiuni: producători locali și restaurant, având posibilitatea de a oferi evaluări produselor.

De asemenea, vă rugăm să respectați legislația în vigoare privind limitarea circulației în contextul prevenirii răspândirii Covid-19 și să folosiți echipamentele de protecție pe tot parcursul procesului de comercializare.”

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat salvat dintr-un incendiu de doi jandarmi

Distribuie Joi, 1 decembrie, doi jandarmi care erau în timpul serviciului, au scos un bărbat …