SCANDAL într-un cartier din Târnăveni! Intervenție în forță a Poliției! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2738 Vizualizări

SCANDAL într-un cartier din Târnăveni! Intervenție în forță a Poliției!

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au intervenit luni, 20 aprilie, cu efective mărite în cartierul Dezrobirii din localitate ca urmare a unor sesizări de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că în afara locuințelor, se aflau mai multe de persoane, care nu respectau prevederile legale instituite în această perioadă, prin faptul că se aflau constituite în grupuri și totodată tulburau ordinea și liniștea publică, ascultând muzică la o intensitate ridicată.

”Forțele de ordine le-au solicitat intrarea în locuințe, aceștia manifestându-și nemulțumirea cu privire la obligația de a rămâne în locuințe. În urma intervenției polițiștilor, toate persoanele s-au conformat și au intrat în locuințe, fiind restabilită ordinea și liniștea publică. Până în prezent, au fost identificate 19 dintre persoanele în cauză și urmează a fi sancționate contravențional pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare și a Legii 61/1991. De asemenea, se continuă activitățile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE