Home / Slider / Dosar penal pentru un mureșean cu Covid-19 care a plecat din spital ”pentru o scurtă plimbare”!

Dosar penal pentru un mureșean cu Covid-19 care a plecat din spital ”pentru o scurtă plimbare”!

Distribuie

Un bărbat de 36 de ani, din Târgu Mureş, care era internat în spital după ce a fost confirmat cu coronavirus, este cercetat penal după ce a plecat, marţi, din unitatea sanitară şi s-a plimbat cu maşina împreună cu fratele său.
„Astăzi, în jurul orei 12.00, am fost sesizaţi de către reprezentanţii unei unităţi medicale din Târgu Mureş cu privire la faptul că un pacient, internat în acea unitate medicală, confirmat cu COVID-19, ar fi părăsit unitatea medicală respectivă, pentru o scurtă perioadă de timp, fără a avea încuviinţarea personalului, după care a revenit. Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul respectiv, de 36 de ani, din Târgu Mureş, a părăsit incinta spitalului unde se afla internat, fără aprobarea cadrelor medicale şi s-ar fi deplasat, pentru aproximativ 15 minute, împreună cu fratele său, cu un autovehicul (…) În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art.352 Cod Penal, respectiv zădărnicirea combaterii bolilor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Fărcaş.
Potrivit reprezentantei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, faţă de fratele pacientului a fost luată măsura izolării la domiciliu.

(www.agerpres.ro)

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.