Home / Sanatate / Mureș: Ambulatoriu de spital modernizat cu 2,4 milioane de lei

Mureș: Ambulatoriu de spital modernizat cu 2,4 milioane de lei

Primăria orașului Sângeorgiu de Pădure a demarat, în data de 8 aprilie, o licitație pentru proiectarea și executarea lucrărilor din cadrul proiectului ”Modernizarea și extinderea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Sângeorgiu de Pădure, județul Mureș”, informează www.licitatia.ro.

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a licitației este de 2.408.063 lei, fără TVA, proiectul este finanțat prin intermediul Programului Operațional Regional, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 8 mai.

”Spitalul Orășenesc Sângeorgiu de Pădure are ca scop asigurarea de servicii medicale de specialitate pentru bolnavii din partea superioară a Văii Târnavei Mici. Spitalul asigură tratarea populației din șapte comune, cu satele aparținătoare, aproximativ 30.000 de oameni. Spitalul Orășenesc Sângeorgiu de Pădure este un spital clasificat în categoria V cu nivel de competență limitat. Ambulatoriul face parte din structura spitalului și este destinat acordării de servicii medicale pentru pacienții a căror condiție nu impune internarea”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ale polițiștilor în stațiile de cale ferată și în trenuri

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …