Salvator ucis de Covid-19 omagiat de ISU Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 547 Vizualizări

Salvator ucis de Covid-19 omagiat de ISU Mureș

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş au prezentat onorul, marţi, în faţa tehnicii de intervenţie, în memoria colegului lor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, în vârstă de 48 de ani, care şi-a pierdut viaţa după ce s-a infectat cu Covid-19.
„În memoria salvatorului de la ISU Constanţa, care, mult prea curând, a plecat la cele veşnice, structurile de intervenţie din cadrul ISU Mureş au susţinut astăzi, 21 aprilie, la ora 11,15, un moment de reculegere, prezentându-şi onorul în faţa tehnicii de intervenţie. Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aşeze între drepţii Săi!”, a transmis Biroul de presă al ISU Mureş.
Un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, în vârstă de 48 de ani, a murit după ce s-a infectat cu Covid-19, la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta a fost internat iniţial pe 12 aprilie la spitalul din Cernavodă, fiind transferat succesiv la spitalele din Medgidia, Constanţa, apoi la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, unde a decedat.
Bărbatul era plutonier adjutant în cadrul ISU „Dobrogea” din anul 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.
„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru decesul colegului nostru şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită. Acesta a fost un militar desăvârşit şi un camarad de nădejde. În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului”, a arătat ISU ‘Dobrogea’.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE