Home / Cultură / Costin Gavază și Bianca Fărcaş, invitații emisiunii live „Din vorbă-n vorbă“

Costin Gavază și Bianca Fărcaş, invitații emisiunii live „Din vorbă-n vorbă“

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vi-i aduce  la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă. Așadar, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş un actor sau o actriţă vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor, ne anunță cei din cadrul Compania „Liviu Rebreanu“.

„Pentru cea de-a patra ediţie a emisiunii live „Din vorbă-n vorbă“, veţi avea nu o gazdă, ci două, pentru ca seara să vă fie de două ori mai specială. Costin Gavază și Bianca Fărcaş vă invită la o întâlnire în care spontaneitatea, umorul, buna dispoziţie şi surprizele vor fi ingredientele de bază, dar întrebările dumneavoastră vor fi condimente esenţiale.  Vă aşteptăm sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/). Prin emisiunea „Din vorbă-n vorbă“, depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă”, afirmă inițiatorii proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziţia “Mineralia” revine la Târgu-Mureş

În perioada 23-25 iulie 2021, între orele 10.00 – 18.00, la Secția de Etnografie și …