COVID-19. Grad de ocupare de 100% pentru două clinici din Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1036 Vizualizări

COVID-19. Grad de ocupare de 100% pentru două clinici din Mureș!

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat marți, 21 aprilie, prin intermediul unei transmisiuni live făcută pe pagina sa de Facebook, că două clinici din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș nu mai au niciun pat liber din cauza numărului mare de pacienți Covid-19.

”Pacienții sunt tratați în Clinica de Boli Infecțioase, unde deja nu este niciun loc liber, și la Clinica de Pneumologie unde este plin, nu este niciun loc liber”, a precizat Péter Ferenc.

Totodată, președintele Consiliului Județean Mureș a mai arătat că în fosta Clinică de Urologie de pe strada Gheorghe Marinescu nr. 1 din Târgu-Mureș , unde funcționează și Secția de Terapie Intensivă ”încă sunt locuri libere și cei care sunt în acest moment declarați pozitivi sunt internați în această clinică.”

Pacienții din alte județe, interziși la Târgu-Mureș

În mesajul său, Péter Ferenc a mai precizat că la nivelul secțiilor Spitalului Clinic Județean Mureș urgențele medicale sunt tratate în continuare.

”Funcționează toate domeniile de specialitate, deci tot ceea ce înseamnă urgențe sunt primite în continuare la Spitalul de Urgență de unde sunt redirecționate către acele secții unde pot fi tratate aceste urgențe medicale. În acest moment, persoane din alte județe nu sunt primite, nu sunt acceptate în spitalurile din Târgu-Mureș, deci fiecare persoană trebuie să apeleze la serviciile de urgență din județul unde are domiciliul”, a afirmat președintele Consiliului Județean Mureș, care a mai precizat că marți, 21 aprilie, în județul Mureș erau internați 223 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și alți 18 suspecți de infecție cu noul coronavirus.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE