Gel dezinfectant pentru scările de bloc din Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Gel dezinfectant pentru scările de bloc din Reghin

În cursul zilei de marți, 21 aprilie, a fost distribuit, pe raza municipiului Reghin,  necesarul  de gel dezinfectant pentru scările de bloc din oraș, acțiune intreprinsă de Primăria Municipiului Reghin.

„Astăzi (marți, 21 aprilie) am distribuit cea de-a doua tranșă de gel dezinfectant, președinților asociațiilor de proprietari. Cantitatea distribuită astăzi acoperă necesarul de dezinfectant pentru toate scările de bloc din municipiul Reghin pentru o perioadă de aproximativ 2 luni de zile. Acum două săptămâni s-au distribuit în același timp cu gelul dezinfectant și dispenserele achiziționate de autoritatea locală, aparate care au fost montate prin grija președinților de asociații, în fiecare scară de bloc. La unele blocuri însă, acestea au fost deteriorate iar la altele, din păcate, furate. Facem apel la șefii de scară să discute cu președinții asociațiilor de proprietari pentru a găsi o soluție pentru a achiziționa alte aparate, acolo unde este cazul, pentru ca locatarii să poată folosi gelul dezinfectant în continuare. Mulțumim tuturor pentru implicare. Sănătate!”, a fost mesajul municipalității reghinene postat pe Facebook.

Postarea a fost însoțită și de o rugăminte adresată reghinenilor,  de  a comunica locațiile unde nu au fost montate dispozitive (dispensere) pentru soluție dezinfectantă.

„Vă rugăm să ne scrieți  dacă în scara dvs de bloc NU a fost montat un dispozitiv cu soluție dezinfectantă. De îndată ce ne veți semnala, vom lua legătura cu șefii de asociații pentru ca aceste situații să fie remediate. Mulțumim”, au precizat reprezentanții Primăriei Reghin.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE