OFICIAL. Ovidiu Radian Vasu, candidat la șefia Consiliului Județean Mureș! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1525 Vizualizări

OFICIAL. Ovidiu Radian Vasu, candidat la șefia Consiliului Județean Mureș!

Echipa Partidului Oamenilor Liberi l-a desemnat miercuri, 22 aprilie, prin vot online, pe Ovidiu Radian Vasu, drept candidat din partea ”oamenilor liberi” la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

Ovidiu Radian Vasu a obținut 77% din voturile exprimate, devansându-și astfel contracandidata, Veress Beáta, care a obținut restul de 23% din voturi.

Miercuri seara, Ovidiu Radian Vasu a postat, pe pagina sa de Facebook, un text pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Doresc să le mulțumesc membrilor Partidului Oamenilor Liberi pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Prin alegerea mea, pentru candidatura la funcţia de presedinte al Consiliului Judeţean Mureş, vreau să-i asigur, că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a coordona cu succes acest proiect privind administrarea județului Mureș. Voi utiliza această deosebită oportunitate, pentru a pune în slujba oamenilor din județul Mureș tot ce este mai valoros din spiritul meu creativ. Veți vedea o abordare sinceră, poate atipică pentru politica din România, dar normală pentru cei care care au văzut și simțit administrație în Europa Occidentală. Voi manifesta și afirma răspicat, în special despre nevoia de eliberare de sub jugul manipulării și dezbinării vechii clase politice centraliste. Românii, maghiarii, romii și sașii din județul Mureș vor înțelege că doar oameni liberi și doar împreună vom putea să reușim să prosperăm. Voi miza pe puterea și conștiința omului luminat, care a înțeles că politica este exclusiv pentru mai binele individului și al comunității locale. Nu va mai trece foarte mult timp și vom înțelege cu toții, împreună, că doar noi cei din comunitățile locale, uniți, folosindu-ne și promovându-ne cei mai valoroși oameni din comunitate, fără influențe centraliste de la București, ne vom putea face viața mai bună în comunitățile noastre din Mureș și din Transilvania. Atunci, vom simți cu adevărat, că destinul va fi în mâinile noastre. Nu în ultimul rând, voi susține și afirma răspicat principiile și valorile Oamenilor Liberi: iluminare prin libertate, transparență, echitate socială, eficiență și inovare în administrația publică locală, nediscriminare. De-a lungul timpului am învățat că schimbarea se produce doar atunci când oamenii de rând se implică, se angajează și se unesc pentru a o cere.
Veniti langa mine dragi prieteni!”

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE