Mureș: Amenzi noi pentru nerespectarea ordonanțelor militare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 765 Vizualizări

Mureș: Amenzi noi pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat joi, 23 aprilie, prin următorul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore la nivelul județului Mureș au fost executate peste 215 misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19.

”Peste 545 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, în urma activităților desfășurate, în intervalul de referință, fiind aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 176.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 115 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020, în valoare de peste 166.000 de lei”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, 63 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

”În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate în cursul zilei de ieri, pe raza județului, au fost verificate peste 385 de autovehicule și legitimate peste 665 de persoane, fiind constatate 22 de abateri de natură contravențională, în valoare de peste 15.000 de lei. Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm să luaţi în considerare doar informaţiile din surse oficiale”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE