Home / Administratie / Modernizare de drumuri de peste 1 milion de euro într-o comună mureșeană

Modernizare de drumuri de peste 1 milion de euro într-o comună mureșeană

Primăria comunei Solovăstru a atribuit societății Probicons SRL Reghin un contract în valoare de 5.733.119 de lei, fără TVA, pentru proiectarea și execuția de lucrări de extindere și modernizare a drumurilor de interes local în comuna Solovăstru, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Solovăstru, comuna Mureș”, informează www.licitatia.ro.

Potrivit sursei citate, investiția este realizată prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, iar termenul de execuție al contractului este de 12 luni, din care 2 luni pentru componenta de proiectare și 10 luni pentru execuția lucrărilor.

”Suprafaţa carosabilă ocupată de lucrare este de 40.195 de metri pătrați, lungimea totală proiectată este de 9.283 de metri. Străzile se află situate în comuna Solovăstru, judeţul Mureş, localităţile Solovăstru şi Jabeniţa”, se precizează în caietul de sarcini al licitației

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 

 

Citeste si:  Bilanțul poliției mureșene pe anul trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lajos Kristof, educația românească este premiată în Dubai

Fiecare dintre noi are nevoie de un model în viață, de cineva care să ne …