Home / Invatamant / O școală din județul Mureș, reabilitată cu 1,5 milioane de lei

O școală din județul Mureș, reabilitată cu 1,5 milioane de lei

Primăria comunei Șincai a demarat, în data de 6 aprilie 2020, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare, extindere și dotare școală gimnazială în localitatea Șincai, comuna Șincai, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Argumentele investiției

Conform sursei citate, valoarea estimată a licitației este de 1.541.446 de lei, fără TVA, investiția este realizată din ”fonduri bugetare”, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 aprilie 2020.

”Oportunitatea și necesitatea realizării prezentului obiectiv de investiţie se fundamentează pe posibilitatea de accesare a fondurilor structurale pentru astfel de proiecte de investiţie, ca urmare a lansării Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Având în vedere că dezvoltarea durabilă a spaţiului rural este indispensabil legată de îmbunătăţirea condiţiilor existente şi a serviciilor de bază, prin dezvoltarea infrastructurii, precum şi faptul că actualul cadru legislativ nu asigură suficiente mijloace de intervenţie la nivelul autorităţilor locale care să sprijine îmbunătăţirea infrastructurii, iar lipsa de resurse la dispoziţia autorităţilor publice împiedică atingerea standardelor de calitate a vieţii pentru comunităţile locale, coroborat cu faptul că în cadrul comunei Șincai, clădirea administrativă a școlii gimnaziale se regăsește în condiții precare de funcționare, este necesară finanțarea în vederea modernizării, reabilitării, extinderii și dotării scolii gimnaziale din localitatea reședința de comună, pentru atingerea unor standarde moderne de funcționare”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alin Constantin Sandor, artistul plastic reghinean strămutat pe meleaguri germane

Reghinul se poate considera un loc binecuvântat de cei care și-au pus talentul în slujba …