Home / Agricultura / Piața de joi din Sărmașu, redeschisă!

Piața de joi din Sărmașu, redeschisă!

Începând cu data de 23 aprilie, piața săptămânală din Sărmașu, organizată în fiecare zi de joi, s-a redeschis pentru producătorii agricoli care astfel au posibilitatea să își comercializeze produsele de sezon, cu respectarea măsurilor de siguranță împotriva Covid-19.

Potrivit conducerii Primăriei orașului Sărmașu, hotărârea a fost luată ”pentru ca producătorii agricoli să aibă unde să își vândă fructele, legumele, răsadurile, arbuști și pomi fructiferi, produse apicole, semințe, flori, produse lactate, iar populația de unde să se aprovizioneze cu produse proaspete și sănătoase, produse în Sărmașu.”

Piața va funcționa între orele 8.00 – 12.00, iar accesul va fi permis doar producătorilor agricoli locali, pe baza documentelor specifice.

”Condiții impuse pentru funcționarea pieței: vânzarea produselor agroalimentare se va desfășura respectându-se restricțiile de acces, distanța obligatorie între cumpărători, dar și față de comercianți, producătorii vor purta mijloace de protecție – mască facială și mănuși de unică folosință, activitatea se va desfășura sub strictă supraveghere de specialitate, accesul producătorilor va fi permis începând cu ora 7.00”, a transmis ing. Ioan Mocean, primarul orașului Sărmașu.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFSTv Live: Emisiune despre campania de vaccinare de la UMFST

Coordonatorul instituțional al activităților legate de vaccinarea împotriva COVID-19, conf. univ. dr. Septimiu Voidăzan, va …