Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale, pe agenda consilierilor reghineni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale, pe agenda consilierilor reghineni

Consilierii reghineni sunt convocați în ședința ordinară a lunii aprilie, miercuri, 29 aprilie, având pe ordinea de zi șase proiecte de hotărâre și punctul Diverse.

Printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numără cel privind aprobarea Strategiei de Dezvoltare a serviciilor sociale la nivelul Municipiului Reghin pentru perioada 2020-2025 și a Planului Anual de Acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Municipiului Reghin pentru anul 2020.

Potrivit proiectului, scopul elaborării strategiei este  să se  prevină excluziunea socială şi sărăcia,  să asigure sprijin suplimentar pentru incluziune şi participare socială pentru acele persoane care se confruntă cu dificultăţi în viaţa lor cotidiană. Investirea în servicii de bază şi infrastructură socială, şi evaluarea nevoilor reale ale populaţiei şi prioritizarea acestora, vor contribui la o dezvoltare semnificativă a comunităţii şi condiţiilor de trai pentru cele mai excluse sau vulnerabile persoane sau grupuri.

Alte proiecte ce urmează a fi supuse la vot sunt cele legate de aprobarea operațiunii cadastrale de dezlipire a imobilului – teren, situat în Reghin, str. Călărașilor, nr. 31, aprobarea PUZ – Reglementare zonă funcțională în vederea construirii de locuințe individuale pe strada Vișinilor FN din Municipiul Reghin, mandatarea primarului Municipiului Reghin, Maria Precup, ca reprezentant al Municipiului Reghin în Adunarea Generală ordinară a acționarilor Compania Aquaserv SA Tg. Mureș din data de 11.05.2020 și aprobarea aderării comunei Tăureni la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA INVEST MUREŞ”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE