ATENȚIE! Tâlhării în plină zi la Târgu-Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10841 Vizualizări

ATENȚIE! Tâlhării în plină zi la Târgu-Mureș!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut sâmbătă, 25 aprilie, doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie. Cei în cauză au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în data de 25 aprilie, în jurul orei 14.30, o femeie în vârstă de 64 de ani din Târgu-Mureş a sesizat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu ar fi fost deposedată de către două persoane necunoscute, de sex masculin, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de geanta pe care o avea asupra sa, în care se afla suma de aproximativ 1.500 de lei.

”De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, o altă femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu-Mureş, două persoane de sex masculin, au încercat, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, să îi sustragă geanta pe care o avea asupra sa, însă nu au reuşit, după care au fugit. În urma activităţilor specifice, la scurt timp, echipajele de ordine publică au reuşit prinderea în flagrant a doi tineri, de 14, respectiv 18 ani, ambii din Târgu-Mureş, bănuiţi de comiterea faptelor, asupra acestora fiind găsită ulterior suma de 1.410 de lei”, se menționează în comunicat.

În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, faţă de cei în cauză poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 26 aprilie, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de aceştia.

”Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, s emai arată în comunicat.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE