Învățământul online combinat cu cel la clasă, previziunea fostului ministru al Educației, Mircea Miclea Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Învățământul online combinat cu cel la clasă, previziunea fostului ministru al Educației, Mircea Miclea

Fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a declarat, pentru Radio Europa Liberă, că școala românească va combina, de acum înainte învățământul online cu cel la clasă. Miclea a amintit că acest lucru trebuia făcut încă de acum 10 ani, însă a fost ignorat de autorități.

„Trecerea la această paradigmă înseamnă pregătirea personalului didactic pentru a face față acestei situații și dotarea școlilor și elevilor cu tehnologiile necesare. Acest lucru nu este o mare problemă în condițiile în care avem acces acum la atât de mulți bani și vrem să facem investiții, aceasta este o investiție foarte rentabilă”, spune fostul ministru al Educației.

Mircea Miclea a subliniat că timp de zece ani a fost ingorată o prevedere din Legea Educației care stipula crearea cursurilor online, iar astfel România a fost prinsă din nou nepregătită: „10 ani s-a ignorat lucrul acesta. Am spus de mai multe ori cum trebuie făcute cursurile online și degeaba. Și acum suntem în situația aceasta”, a precizat fostul ministru al Educației.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE