Home / Invatamant / UMFST Târgu-Mureș a început înscrierea la simularea examenului de admitere, care se va desfășura online

UMFST Târgu-Mureș a început înscrierea la simularea examenului de admitere, care se va desfășura online

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureş a început, luni, înscrierea candidaţilor la simularea examenului de admitere la, care va avea loc în data de 17 mai, prin intermediul unei platforme online.
„Simularea este organizată de Liga Studenţilor din Târgu Mureş, în colaborare cu UMFST ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş. Înscrierile se pot face până la data de 12 mai 2020. Taxa de participare la simulare este de 50 lei şi se poate achita până la data de 15 mai 2020. Simularea este organizată cu scopul de a-i ajuta pe elevi să-şi evalueze cunoştinţele dobândite pentru examenul de admitere. Prima simulare a avut loc la începutul lunii martie, iar la aceasta au participat peste 600 de liceeni din toate colţurile ţării”, a anunţat, luni, UMFST Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.
Potrivit regulamentului, timpul alocat pentru completarea grilei de întrebări este de două ore şi jumătate pentru specializările mari, precum Medicină Generală, Medicină Dentară şi Farmacie, şi 40 de minute pentru specializările mici, precum Asistenţă medicală generală, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, Tehnică dentară, Nutriţie şi dietetică şi Cosmetică medicală.
Regulamentul simulării online prevede că fiecare candidat poate reveni asupra oricărei întrebări în limita timpului alocat probei, iar timpul disponibil rămas este în permanenţă afişat candidatului pe platforma de examinare.
După elaborarea lucrării/după scurgerea timpului alocat desfăşurării probei de concurs, candidatul îşi poate vizualiza punctajul obţinut, iar clasamentul final pe specialităţi şi probe de concurs va fi afişat la ora anunţată în prealabil.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Popice: Înfrângere pe terenul campioanei en-titre

Distribuie Echipa de popicari din cadrul CSM Târgu Mureș a pierdut jocul etapei a IV-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.