Home / Administratie / Târgu Mureș: Claudiu Maior, amendat cu 2.000 de lei!

Târgu Mureș: Claudiu Maior, amendat cu 2.000 de lei!

Distribuie

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș, a anunțat joi, 30 aprilie, pe pagina sa de Facebook, că a fost amendat cu suma de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de starea de urgență existentă în România din cauza pandemiei de COVID-19.

Redăm, în rândurile de mai jos, anunțul făcut de Claudiu Maior în legătură cu acest subiect:

”Pentru o corectă informare a târgumureșenilor!

Subsemnatul Claudiu Sergiu Maior în legătură cu fotografiile de Paști publicate pe pagina mea de Facebook fac următoarele precizări:
Duminică, 19 aprilie 2020, Duminica de Paști, cu declarația pe propria răspundere completată, m-am deplasat cu autoturismul proprietate personală, însoțit de copiii mei minori la familia Rad (nașii de botez ai unuia dintre copiii mei) pentru a primi pâinea, cozonacii şi ouăle roșii pregătite ÎN CADRUL FAMILIEI (!) de către nași, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.
Ajuns la domiciliul familiei Rad (Piața Matei Corvin 2, Târgu Mureș – Pensiunea La Cupola/restaurantul Căsuța Bunicii) am constatat că unitățile mai sus menționate erau ÎNCHISE – în locație fiind doar domnul Rad.
Pe telefonul mobil am sunat gazda, care ne-a primit pe terasa acoperită și cu bucurie ne-am urat „Hristos a Înviat!” conform tradiției.
Copiii au mulțumit pentru pâine, cozonac, ouă roșii și ne-am făcut o serie de fotografii ca amintire a acestor momente dificile pe care le-am traversat alături de toți creștinii.
Vizita a durat 5 minute.

Cu o tristețe sinceră în fața urii celor care și-au făcut un scop în viață în a mă denigra și a mă jigni, fac următoarele precizări:
a) În urma unei sesizări, pentru acest episod am fost amendat cu suma de 2.000 de lei. Voi achita amenda, dar, totodată, îmi rezerv dreptul să contest această măsură.
b) Și în următoarele zile voi continua să îmi dedic întreaga energie ajutorării persoanelor aflate în dificultate și rezolvării multiplelor problemelor semnalate de cetățeni.”

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.