Castingul Dracului, în regia lui Radu Afrim, în variantă online Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Castingul Dracului, în regia lui Radu Afrim, în variantă online

Compania Tompa Miklós a Teatrului Național Târgu-Mureș va transmite online înregistrarea unui alt spectacol din repertoriul actual. Castingul Dracului, scris și regizat de Radu Afrim, este unul dintre marile succese ale teatrului, bucurându-se de apreciere deosebită atât din partea publicului, cât și a criticii de specialitate. Povestea spectacolului își are rădăcinile în lumea socialismului, iar piesa are la bază improvizații ale actorilor. De ziua fiului său, un om de afaceri organizează un casting într-o casă de cultură deteriorată din prezent. Spectacolul prezintă cu nostalgie și har întâmplările ciudate, câteodată comice, alteori grotești ale acestui casting.

Spectacolul lui Radu Afrim a fost prezentat în 2014 la Festivalul Național de Teatru din București, în același an fiind distinsă cu Premiul special al juriului Festivalului Național de Teatru din Ungaria în Pécs. În anul următor, BEREKMÉRI Katalin a câștigat premiul UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Înregistrarea spectacolului Castingul Dracului va fi prezentată pagina Facebook și pe canalul YouTube ale Companiei Tompa Miklós în data de 4 mai între orele 18:00-24:00.

Spectacolul este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 14 ani și va fi subtitrată în limba română.

Pentru a afla cele mai noi știri, Teatrul vă invită să vă abonați la paginile de pe rețelele de socializare ale Companiei Tompa Miklós.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE