Home / Slider / Mureș: Peste 350 de misiuni anti COVID-19 într-o singură zi!

Mureș: Peste 350 de misiuni anti COVID-19 într-o singură zi!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat vineri, 1 mai, prin intermediul unui comunicat, că în ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au desfășurat peste 350 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, acționând pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto.

”Peste 1.430 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, au fost efectuate controale la peste 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență. Au fost organizate acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate peste 225 de autovehicule și legitimate peste 340 de persoane. Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm să luaţi în considerare doar informaţiile din surse oficiale”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșenii și Marea Unire de la 1918

Cifra de 9 milioane de oameni mobilizați de Austro-Ungaria pe parcursul celor patru ani de …