Home / Recomandări zi de zi / Crucea Roșie Română, campanie umanitară în Sighișoara

Crucea Roșie Română, campanie umanitară în Sighișoara

Crucea Roșie Română cu susținerea Primăriei municipiului Sighișoara, prin Direcția de Asistență Socială, derulează în aceste zile o campanie de donare produse alimentare și nealimentare pentru persoanele vulnerabile din Sighișoara.
”Voluntarii Crucii Roșii au adus pachetele și împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială s-au deplasat în teren la persoanele care au nevoie de acest sprijin. Pachetele oferite cuprind alimente de bază, produse de curățenie și igienă. Societatea Națională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, care are misiunea de a asista persoanele vulnerabile în situații de dezastre şi de criză. Prin programele şi activităţile sale în beneficiul societăţii, Crucea Roşie Română contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa și promovează respectul fată de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Sighișoara.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A găsit o borsetă cu 12.000 de euro și a predat-o Poliției

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au desfășurat luni, 13 septembrie, activități de …