EXCLUSIV! Polițist mureșean vindecat de COVID-19! Alți polițiști, izolați la domiciliu! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1524 Vizualizări

EXCLUSIV! Polițist mureșean vindecat de COVID-19! Alți polițiști, izolați la domiciliu!

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a anunțat luni, 4 mai, prin intermediul unui răspuns la o solicitare a cotidianului Zi de Zi, că până în prezent, de la debutul pandemiei, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș ”un polițist a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus”, iar în acest moment polițistul respectiv ”este vindecat”.

În ceea ce privește numărul polițiștilor mureșeni aflați în autoizolare la domiciliu de la debutul pandemiei și până în prezent, numărul acesta este de 23.

”De asemenea, precizăm că de la debutul pandemiei până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Direcția de Sănătate Publică Mureș a stabilit ca 23 de cadre să intre în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Totodată, în prezent la nivelul unității noastre, față de doi polițiști, Direcția de Sănătate Publică Mureș a luat măsura izolării la domiciliu”, a transmis comisar șef de poliție Dumitru Bîltag, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a mai informat că spațiile în care și-au desfășurat activitatea polițistul declarat pozitiv cu noul coronavirus precum și polițiștii aflați în autoizolare la domiciliu au fost dezinfectate.

”Nu în ultimul rând, menționăm faptul că au fost luate măsuri constante de dezinfectare a tuturor spațiilor în care și-au desfășurat activitatea acești polițiști, în vederea prevenirii răspândirii virusului. Totodată, activitatea structurilor din care fac parte cei în cauză nu a fost afectată, desfășurându-se în condiții normale, nefiiind înregistrate disfuncționalități”, a mai precizat comisar șef de poliție Dumitru Bîltag.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE