Home / Reviste / Ludus / Luduș: Sponsorizare de 100.000 de lei pentru un spațiu nou de recreere!

Luduș: Sponsorizare de 100.000 de lei pentru un spațiu nou de recreere!

La începutul lunii martie 2020, Primăria orașului Luduș și SC Vitafoam România SRL cu sediul social în orașul Luduș au încheiat un contract de sponsorizare în valoare de 100.000 de lei. Contractul a fost semnat de către directorul general al SC Vitafoam România SRL, Nicoleta Stoian, și de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, și se referă la amenajarea unui spațiu de recreere în cartierul Luduș Est, conform Hotărârii Consiliului Local Luduș nr. 164/2019.

Beneficiarul, adică Primăria orașului Luduș, se obligă să aducă la cunoștința publicului sponsorizarea „într-un mod în care să nu lezeze direct sau indirect activitatea sponsorizată, bunele moravuri sau ordinea și liniștea publică” precum și „să primească și să utilizeze suma prevăzută în scopul amenajării spațiului de recreere determinat conform Hotărârii Consiliului Local nr. 164/2019”.

Totodată, SC Vitafoam România SRL se obligă și își asumă „răspunderea pentru păstrarea caracterului confidențial al tuturor informațiilor privind executarea contractului, cu excepția aducerii sponsorizării și, eventual al lucrărilor rezultate în urma acesteia, la cunoștința publicului”.

În 10 martie 2020, suma de 100.000 lei s-a încasat cu Ordinul de Plată nr. 3 în Bugetul local al orașului Luduș în contul de venituri „Donații și sponsorizări”, iar în ședința Legislativului local din luna martie, sponsorizarea a fost aprobată de către aleșii locali.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ludovic Orban, prezent la prezentarea Moțiunii lui Florin Cîțu în PNL Mureș

Comitetul Director Județean al filialei Mureș a Partidului Național Liberal a hotărât vineri, 17 septembrie, …