Home / Administratie / Ședință de Consiliu Local la Luduș

Ședință de Consiliu Local la Luduș

Distribuie

În ultima zi de marți a lunii aprilie, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, a convocat ședința ordinară a Consiliului Local în condițiile impuse de Ordonanțele militare care reglementează activitățile și mișcarea persoanelor în vremea pandemiei.

Pentru a doua lună consecutiv, ședința s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, cu respectarea distanței fizice legale între consilieri. Pentru această ședință, secretara Legislativului local, Mariana Tac a înscris la ordinea de zi un număr de 16 proiecte de hotărâre.

După aprobarea procesului verbal întocmit la ședința ordinară a Consiliului Local aferentă lunii februarie, au fost dezbătute: cinci proiecte de hotărâre privind prelungirea unor contracte de concesiune, prelungirea unui contract de închiriere, modificarea Anexei nr. 7 la Hotărârea Consiliului Local nr. 45 din 23 aprilie 2019, indexarea impozitelor și taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, precum și a limitelor amenzilor pentru anul 2021, încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 221 din 19 octombrie 2010, încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 222/2010, însușirea „Notificării de încălcare” referitoare la Contractul de delegare a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și a altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare al județului Mureș nr. 832/2019, zona I Sânpaul, aprobarea planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al orașului Luduș pentru anul 2020, aprobarea Planului de ordine și siguranță publică al Biroului Poliție Locală pentru anul 2020, rectificarea bugetului local și diverse.

În zilele următoare vom prezenta amănunte de la desfășurarea ședinței Consiliului Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Acțiune de donare de sânge în protopopiatul Reghin

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, astăzi 26 martie 2024, în Protopopiatul Ortodox Reghin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.