Sute de amenzi aplicate de Poliția Mureș în perioada 1-3 mai! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

Sute de amenzi aplicate de Poliția Mureș în perioada 1-3 mai!

Peste 770 de politiști, alături jandarmi, polițiști locali și militari au fost prezenți în teren, zilnic, în perioada 1-3 mai, pe raza județului Mureș, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale impuse în perioada stării de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în perioada raportată politiștii mureșeni au intervenit la 225 de evenimente, din care 217 sesizate prin numărul unic de urgență 112.

”Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 638 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 899.000 de lei. De asemenea, în urma activităților au fost constatate 56 de infracțiuni, în cauzele instrumentate fiind dispuse patru măsuri preventive”, se menționează în comunicat.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți, sunt de asemenea priorități ale Poliției Române.

”Astfel, în perioada de referință, au fost reținute în vederea suspendării 39 de permise de conducere și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare. Totodată au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Polițiștii mureșeni continuă să acționeze integrat, împreună cu reprezentanții celorlalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică”, se mai arată în comunicat.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE