ATENȚIE! Mureșean căutat de Poliție pentru scuiparea și agresarea unui tânăr! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 12037 Vizualizări

ATENȚIE! Mureșean căutat de Poliție pentru scuiparea și agresarea unui tânăr!

Un tânăr din Târgu Mureș a fost agresat și scuipat astăzi, de un bărbat nemulțumit că i s-a atras atenția că și-a parcat autoturismul pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, în parcarea magazinului Darina din comuna Sâncraiu de Mureș, și ne-a fost adus la cunoștință de un martor, potrivit căruia un bărbat l-a agresat și apoi scuipat de trei ori pe tânărul care i-a atras atenția asupra locului nepotrivit în care și-a parcat autoturismul. După comiterea agresiunii, tânărul a sunat de pe telefonul mobil la numărul unic de urgență 112, în timp ce bărbatul s-a urcat în mașină și s-a făcut nevăzut.

”Azi în Sâncraiu de Mureș, în parcarea magazinului Darina, un tânăr i-a atras atenția, frumos, unui cetățean rrom, că a parcat pe locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, la care cetățeanul enervat l-a scuipat pe tânăr de trei ori, agresându-l și adresându-i tânărului cuvinte jignitoare urmate de amenințări. Când tânărul a sunat la 112, domnul s-a urcat în mașină și a fugit. S-a întâmplat în jurul orei 11.00. Este bine de știut pentru că totuși nu trăim vremuri ușoare”, ne-a transmis martorul respectivei scene de violență.

Potrivit surselor Zi de Zi, tânărul agresat a depus plângere penală împotriva bărbatului, urmând să se prezinte miercuri dimineața la un medic legist din Târgu Mureș pentru eliberarea unui certificat constatator.

Totodată, suntem în măsură să publicăm și fotografia agresorului, în speranța că acesta va fi recunoscut într-un timp cât mai scurt. Conform surselor noastre, un set de câteva fotografii realizate în momentul agresiunii au ajuns atât la șeful Poliției din Sâncraiu de Mureș, cât și la dispeceratul  Poliției Municipiului Târgu-Mureș, prin intermediul adresei de e-mail politiatirgumures@ms.politiaromana.ro.

Având în vedere contextul special în care s-a produs agresiunea, respectiv pandemia de COVID-19 în care se recomandă păstrarea distanței sociale pentru siguranță, solicităm autorităților competente identificarea urgentă a agresorului și luarea măsurilor care se impun.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE