FOTO: Braconier reținut de Poliția Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 763 Vizualizări

FOTO: Braconier reținut de Poliția Mureș!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase – Inspectoratul de Poliție Județean Mureș au identificat duminică, 3 mai, pe raza unui fond cinegetic, un autovehicul de teren al cărui șofer, în vârstă de 42 de ani, din comuna Acăţari, deținea o armă letală cu țeavă lungă, semiautomată cu glonț și percuția pe ramă, iar în urma efectuării controlului armei, poliţiştii au identificat două cartușe de calibrul 22 L.R.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în continuarea cercetărilor, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, la data de 4 mai au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, pe raza comunei Acăţari, la locuinţa, respectiv cabana persoanei cercetate.

”În urma percheziţiilor, 8 cartuşe letale de calibru 5,6×16 milimetri, corespunzătoare armei deţinute de suspect şi un trofeu de căprior au fost confiscate. Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că arma a fost procurată în luna august 2019, din Ungaria, cu scopul de a comite fapte de braconaj. Arma, muniția aferentă și autovehiculul în cauză au fost ridicate în vederea confiscării”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, suspectul este cercetat, în stare de reţinere, ”fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, contrabandă calificată şi uz de armă fără drept”, iar ”la acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE