Home / Slider / SCANDAL. Petrecere nocturnă în Valea Rece ”spartă” de Poliția Mureș!

SCANDAL. Petrecere nocturnă în Valea Rece ”spartă” de Poliția Mureș!

Distribuie

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş au înregistrat sâmbătă, 2 mai, un dosar penal ca urmare a unei sesizări din oficiu a Poliţiei Municipiului Târgu Mureş.

Echipajele de Poliție și Jandarmerie, ”întâmpinate” cu bâte și pietre

„În fapt, la data de 2 mai 2020, în jurul orelor 2.00, în zona denumită “La platou”, de pe strada Valea Rece din Târgu Mureş, mai multe persoane tulburau ordinea şi liniştea publică prin folosirea la intensitate mare a unor aparate de muzică, la faţa locului fiind dirijate mai multe echipaje de poliţie. Ajunse la faţa locului, echipajele au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar un grup mai mare de persoane, după ce au fost somate să înceteze tulburarea ordinii şi liniştii publice, s-au adăpostit în curtea unei locuinţe de unde au aruncat cu pietre, bâte şi alte obiecte în direcţia echipajelor de poliţie, fără însă a provoca vătămări lucrătorilor sau distrugeri autospecialelor de poliţie şi jandarmerie”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Un scandalagiu, arestat preventiv

Potrivit sursei citate, ”una din persoanele recalcitrante, ce avea asupra sa o rangă metalică de aproximativ 1,5 – 2 metri lungime, a încercat să îi lovească pe jandarmii sosiți la fața locului, ridicând în mod amenințător ranga metalică deasupra capului și gesticulând amenințător cu intenția de a intimida.”

”În cauză a fost începută urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, prevăzută de articolul 371 Cod penal, iar mai apoi aceasta a fost extinsă și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ultraj, prevăzută de articolul 257, alineatul 4, Cod penal raportat la articolul 206, alineatul 1, Cod penal”, se mai menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, în data de 3 mai 2020, ”procurorul de caz a pus în mișcare acțiunea penală față de trei inculpați, iar față de unul din aceștia, în sarcina cărui s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de ultraj, asupra a trei lucrători din cadrul Jandarmeriei, a fost formulată o propunere de arestare preventivă”, iar ”propunerea a fost admisă la aceeași dată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Mureş.”

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.