Câți angajați ai Spitalului Clinic Județean Mureș primesc stimulent de risc COVID-19 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1658 Vizualizări

Câți angajați ai Spitalului Clinic Județean Mureș primesc stimulent de risc COVID-19

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat marți, 5 mai, cu prilejul unei informări live efectuată pe rețeaua de socializare Facebook, că la nivelul Spitalului Clinic Județean Mureș vor beneficia de stimulent financiar de risc în valoare de 500 de euro peste 1.200 de angajați implicați direct în tratarea pacienților COVID-19 pe perioada stării de urgență.

Recent, în data de 30 aprilie, aleșii județeni au aprobat, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, majorarea bugetului Spitalului Clinic Județean Mureș cu suma de 6.340.000 de lei, bani proveniți de la bugetul de stat, pentru acordarea respectivului stimulent de risc.

”Toate persoanele care sunt în prima linie în acest moment și din punct de vedere legal pot primi acest stimulent, vor primi acest stimulent. Din informațiile pe care le-am solicitat de la Spitalul Clinic Județean Mureș, pentru că ei sunt răspunzători de acordarea acestor stimulente, am înțeles că sunt 1.118 de cadre medicale și 148 de rezidenți care primesc în acest moment acest stimulent. Și suma a fost deja alocată din partea Ministerului Sănătății pentru plata acestui stimulent și banii au fost transferați către Spitalul Clinic Județean, deci astfel sunt toate condițiile pentru a primi acest stimulent. Cred că putem doar să le mulțumim tuturor celor care se luptă în linia întâi pentru că este o situație în care ei duc acum partea cea mai grea”, a declarat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE